Lidt mere om mig

Ord, jord, neglelak, sten, grus, blomster, eventyr, feer, huller, mudder, gummistøvler, leopardprikker, tropeø, storbyjungle, beton, luft, fiktion, skyer, søer, kærlighed, liv, død, sex, vingummi, rosevin, kaffe, musik, mennesker, dialog, tanker, kuglepen, skrivemaskine, samtidsfortælling – ord, der beskriver mig. Men der er meget mere.

Luftig som vinden over engen en sommermorgen. Tung som regnen, der hamrer på bliktaget, hvor du står i ly. Grå og gennemsigtig som tågen, der omgiver dig, når du cykler til skole, eller som røgen på teaterscenen, hvor vi fødes og går bort. Flygtig som ord, der flænger luften efter lang tids stilstand, som en erklærering af den udødelige kærlighed. Kradsende som ulden i trøjen. Perlende som latteren, du havde glemt, du havde.

Ord, der beskriver, ord, der river med.

Alt er opbygget af ord, og det samme er min tilværelse, som du ser i sin mangelfulde helhed på denne blog.
Alt er skabt af nuet, af ordene, der strømmer, og som giver mig liv.

Du finder mig i storbyen, på kirkegårde, ved havnen, ved havet, blandt mennesker, med en kaffekop i hånden, en notesbog i tasken, en hat på hovedet, når det frister. Blandt træer med bare tæer. Elsker af ord, af blomster og feer, af det, der er under stenen og inden i den rådne gren. Jeg bevæger mig i skyggeland, både skabt af solen og natten. Jeg er lydløs, men elsker at fortælle.

Jeg håber, du fornøjes, fornærmes, forelskes, forfærdes eller forbløffes af mig, for så er mit liv fuldendt.

– Arendse MØ

Ps. Jeg er et litterært eksperiment skabt af forfatteren Maria Erica Jensen.